19 de juny 2012

Festa Major... amb uns altres ulls

Aquest any ha sigut molt especial per a Ràdio Badia, per molts motius, però principalment perquè hem crescut i hem conegut a persones fantàstiques. Uns han fet d'aquesta casa un lloc per expressar-se convertint-se en reporters, d'altres han volgut compartir amb nosaltres un bocínet de la seva vida deixant que els entrevistem.


Gent gran, joves dinàmics, adolescents, infants i persones de tot tipus som i fem Ràdio Badia i aportem tot lo que podem per apropar-nos una miqueta cada dia als badiencs i badienques.


Avui però, ens agradaria aturar-nos en un col.lectiu concret que ens ha acompanyat al llarg d'aquest curs. Potser i sense voler desmerèixer ningú, son els reporters que més il·lusió hi posen cada dia que venen a fer les seves aportacions.  En aquest món nostre, tan prefabricat, tan estirat i ple d'etiquetes, de vegades escoltar un punt de vista sense prejudicis i dit amb el cor es tot un luxe.



Tenim la gran sort d'haver comptat amb els nois i noies de la Fundació Tallers que ens han ensenyat amb la seva empenta, entusiasme i al.legria una altra manera de veure la vida.
 
Normalment escriuen i assagen a un taller de periodisme setmanal els reportatges que venen a enregistrar però ahir dijous vam improvisar una petita entrevista on ens expliquen com van viure la Festa Major.

No hi havia res preparat sobre el tema, només les seves ganes d'expresar-se i de transmetre a tot-hom lo be que s'ho van passar.

Us deixem amb la Cristel, el Jose, el Xavi, l'Eric i l'Ester, que ho disfruteu!!