14 de juny 2012

Lax'n'Rock a les aules


Com ja van publicar fa un temps a aquest mateix bloc, Lax'n'Busto va visitar la nostra localitat en una activitat promoguda des de l'IES Federica Montseny per als seus alumnes i on van ser convidats els estudiants de català del Servei de Normalització Lingüística de Badia del Vallès.

Ràdio Badia, com a col.laborador d'aquestos últims i com a participant del projecte "Periodistes" que porta a terme la Fundació Cívica Oreneta del Vallès amb convenis amb els dos IES del municipi i de l'AMPA de l'IES Badia, va tenir el privilegi de estar present durant la jornada i de poder organitzar  una entrevista  amb els Lax'n'Busto que van realitzar els propis nanos.

Així, l'Adrià, la Andrea i la Laura van poder parlar amb el Pemi, el Salva i el Jimmi un cop finalitzades les dues xerrades que des de 2/4 de 10 del matí van proporcionar informació als joves badiencs de tot lo que comporta la professió de músic.

En un ambient molt amigable ens van rebre i no van tenir cap problema en contestar les preguntes que els nanos portaven preparades i en fer-los gaudir d'uns minuts molt especials plens de bon humor.

Deixem aquí l'entrevista pujada a la web de Ràdio Badia i al nostre bloc germà dels nois i noies dels IES de la ciutat al mes d'abril.