18 de nov. 2012

Entrevista a Emilio Sole, Campeon de España de Boxeo en los 80..- Entrevista a Emili Sole, campió de boxe d' España els anys 80


Dentro de nuestro espacio de vecinos de Badia del Valles que por su trayectoria personal han conseguido reconocimiento y exito, en diferente ambitos o disciplinas. Hoy esta con nosotros Emilio Sole Ruiz, Campeón de Boxeo de España, Profesional, en los  años 80 y de Catalunya en el 1978 con tan solo 18 años. Mienbro de la Seleccion Olimpica Española para los JJ OO de Moscu.

Asi compartiremos una veleda con su historia, eventos, recuerdos, anécdotas y novedades hasta el día de hoy. Fue una de las primeras persona que dió a conocer nuestra ciudad en el ambito de deporte pugilistico en Catalunya, España, Europa y por todo el mundo, ya que llegó a tener el nº 18 en ese Ranking. Bienvenido entre nosotros.

 

 









      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dins del nostre espai de veïns de Badia del Vallès que per la seva trajectòria personal han aconseguit reconeixement i èxit, en diferent àmbits o disciplines, avui és amb nosaltres Emilio Sole Campió de Boxa d'Espanya, Professional, els 80 i de Catalunya el 1978 amb només 18 anys. Membre de la Selecció Olímpica Espanyola per als JJOO de Moscou. A compartirem una veleda amb la seva història, esdeveniments, records, anècdotes i novetats fins al dia d'avui. Va ser una de les primeres personas que va donar a conèixer la nostra ciutat en l'àmbit d'esport pugilístic per tot el món, va arribar a tenir el número 18 en aquest Rànquing i també a Catalunya, Espanya i Europa. Benvingut entre nosaltres Emili.