25 de nov. 2012

ENTREVISTA A MIREIA, VOLUNTARIA DE LA FUNDACIÓ LA MARATÓ DE TV3 Y CHARO, PRESIDENTA DE LA ASOCIACIÓN CONTRA EL CÁNCER DE BADÍA DEL VALLÈS


Hola amigos de Radio Badia, hoy os ofrecemos la entrevista realizada  este jueves pasado con Mireia, voluntaria de la Fundació la Marató de TV3, cuya edición del 2012 esta dedicada al cáncer y se realizará el Domingo 16 de Diciembre. Y tambien Charo, Presidenta de la Asociación Contra el Cáncer de Badía del Vallès, con sede en el Centro Civico (2ª planta) de nuestra Ciudad.

 

 

Junto a la redacción de Radio Badía comparten con todos nosotros cuestiones de interés sobre el tema del Cáncer, en cuanto a información, sensibilización, experiencias y novedades, además de que lo recaudado por La Marató de TV3 de este año, se destinará a fomentar la investigación sobre esta enfermedad. Gracias a la Fundació La Marató de TV3 por su labor, y a Concha y Mireia, por compartir con nosotros sus conocimientos y experiencias.

 

 

Hola amics de Ràdio Badía avui us oferim l'entrevista realitzada aquest dijous passat amb Mireia, voluntària de la Fundació la Marató de TV3, l'edició del 2012 està dedicada al càncer i es realitzarà el Diumenge 16 de desembre. I també Charo, Presidenta de l'Associació Contra el Càncer de Badía del Vallès, amb seu al Centre Cívic (2 ª planta) de la nostra Ciutat.

 

  Al costat de la redacció de Ràdio Badía comparteixen amb tots nosaltres qüestions d'interès sobre el tema del Càncer, quant a informació, sensibilització, experiències i novetats, a més de que la recaptació per La Marató de TV3 d'enguany, es destinarà a fomentar la investigació sobre aquesta malaltia. Gràcies a la Fundació La Marató de TV3 per la seva tasca, i a la Concha i la Mireia, per compartir amb nosaltres els seus coneixements i experiències.