27 de gen. 2013

RÀDIO BADIA A LA FUNDACIÓ TALLERS DE BADIA DEL VALLES


Ràdio Badia visita el centre de Badia del Vallès, de la Fundació Tallers. Avui fem una entrevista a Ricard Matas, Gerent de la Fundació Tallers i a Josep Rosell, responsable del centre de la nostra ciutat.
    S'hi aborden temes d'interès de la pròpia     organització, dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitats, i de les circumstàncies generals d'aquest moments laborals,  d'inserció de personas amb discapacitats i el paper socio/laboral que desenvolupen les organitzacions i fundacions.
A més de que ens congratulem i alegrem, ja que 
els nostres amics reporters del Taller de Ràdio (Fundació Cìvica Oreneta) de Tallers, realitzen la seva primera entrevista de ràdio en directe a Ricad Matas.                                                     




RADIO BADIA EN LA FUNDACION TALLERS DE BADIA DEL VALLES

Radio Badia visita el centro de Badía del Vallés , de la  Fundación Tallers.  Hoy realizamos una entrevista a Ricard Matas, Gerente de la Fundación Tallers y a Josep Rosell, responsable del centro de nuestra ciudad. 
En ella se abordan temas de interés de la propia organización, dedicada a la insercion sociolaboral de personas con discapacidad, y  de las circunstancias generales de este momento en lo laboral, en la insercion de las personas con discapacidad y el papel socio/laboral que desarrollan la organizaciones y fundaciones.                                                                                                                                        
Ademas de que nos congratulamos y alegramos, pues nuestros amigos reporteros del Taller de Radio de Tallers ( Fundación Cívica Oreneta) realizan su primera entrevista de radio en directo a Ricard Matas.