2 de maig 2013

Propostes cap de setmana 4 i 5 de maig

Bon dia i bona hora!

Avui es dijous i, com que ja s'apropa el cap de setmana, us donarem un parell de propostes per a poder gaudir-lo al nostre poble si no en sou dels que teniu la sort de marxar, si en fa bo, a la platjeta, càmping o a la muntanya.

Començarem per aquest dissabte dia 4 de maig, de 10 a 14 h, al parc Joan Oliver, podreu participar de la celebració de la Cruz de Mayo que organitza cada any la Associació Cultural Cansanfeliu amb col·laboració d'altres associacions del nostre poble.  A la nit segur que gaudireu amb l'obra de teatre Pisito de solteras que ens ofereix el Grup de Teatre Dones per la Igualtat a les 22 h. a l'Auditori Municipal.  Si no podeu anar, tranquils! repeteixen actuació diumenge 5, aquest cop a les 18 h. 

I fora del nostre territori però amb la participació del CD Badia del Vallès, diumenge 5, a les 12 del migdia i al camp municipal de Torre Romeu, podreu assistir a la 30 jornada de la lliga amateur A i ser solidaris al mateix temps ja que a aquest partit es farà una entrada per menjar per tal d'ajudar als mes necessitats.

Recordeu que si feu algun tipus d'esdeveniment cultural o social a Badia ens podeu fer arribar la noticia, cartell informatiu o gravar un petit anunci i estarem encantats de fer difusió. 

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest bloc, el nostre facebook o al e-mail badiaradio@gmail.com.

Fins aviat!!