8 de maig 2013

Propostes cap de setmana


Tornem amb aquesta agenda cultural per gaudir del cap de setmana que hem encetat i que esperem que us sigui d'utilitat.  Ja sabeu que si voleu comunicar alguna activitat ho podeu fer mitjançant el nostre facebook o enviant un e-mail a badiaradio@gmail.com.

Comencem el cap de setmana d'hora, divendres, tot just a la tarde podreu escollir entre un recital poètic o be... fer d'actors de teatre.

A l'Auditori, de 17.30 a 19.30 i del 10 de maig al 14 de juny, el PdC de Badia ens proposa un taller obert de teatre per tractar temes del nostre municipi i ens conviden a tots a participar.

Al mateix lloc, a les 18.30 en podreu gaudir d'un recital poètic homenatge a Joan Salvat Papasseit a càrrec d'alumnes de Badia del Vallès.

Dissabte 11, a partir de les 11.30 del matí i a la Plaça Major us trobareu amb les Jornades d'experiències anti-crisi i a la nit, puntualment a les 21 h. a l'Auditori, la companyia Bárbara ens porta l'obra de teatre "Palabras encadenadas" de Jordi Galcerán.

Per acabar, diumenge 12 en teniu també varietat.

A partir de les 11 del matí, a la Plaça Major el nostre comerç surt al carrer per apropar-nos els seus productes i mercaderies a la III Mostra del comerç i, per als amants de l'esport, a les 12 del migdia, al Camp Municipal Sergio Busquets, el Badia juga amb el Can Deu.  Aquest partit pot ser històric, ja que puntuant o guanyant podem pujar de categoria fet que, segons ens diuen els amics del C.D. Badia, no s'aconsegueix des de la temporada 92-93.

Esperem que aprofiteu i gaudiu be del vostre temps d'oci, per propostes no serà.

Fins aviat!