17 de jul. 2013

MEDIETERRANEA, FEM DIETA AQUEST ESTIU?


El passat 10 de juliol ens van visitar la Sílvia i la Noelia, dues noies emprenedores que han fet una aplicació per a Android que ens permet fer una dieta saludable.


Es van posar en contacte amb nosaltres per tal de presentar-nos el seu projecte i vam veure una molt bona oportunitat perquè algú amb coneixements ens desmentís i ens aportés informació sobre les dietes de tot tipus, ara que estem a l'estiu i els medis ens bombardegen amb milers de miracles que es suposen ens faran perdre kilos sense fer mal a la nostra salut.

Va ser una estona molt interessant i la Sílvia, que és nutricionista de fa anys, ens va deixar molt clar com hauria de ser una bona dieta i que, per perdre pes, no cal sofrir, només canviar una miqueta els nostres hàbits alimentaris i menjar de tot en la seva justa mida.

L'aplicació és gratuïta i també disposen d'una versió de pagament més completa. Igualment us deixem el seu BLOC on trobareu consells i receptes i el seu TWITTER i FACEBOOK.  Podeu trobar totes dues a Google Play.

"Esperem que us sigui molt útil la informació i per a elles dos, molta sort amb el seu projecte!



En plena entrevista.  La Montse va ser l'encarregada de fer de tècnica de so.

La Sílvia contestant amablement.  Podem veure una nova cara a l'equip! La Cleme va voler veure com era el nostre taller i va passar una tarda genial.  Tenim nova col·laboradora!

La Noelia es la prova vivent de fer una dieta equilibrada, ens ho va explicar.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial tarda amb vosaltres, continueu així fent aquestes activitats i entrevistes perqué sou un grup molt maco de dones que s'ho passa bé fent radio. Estem en contacte! Una abraçada a totes!