17 de jul. 2013

MEDIETERRANEA, FEM DIETA AQUEST ESTIU?


El passat 10 de juliol ens van visitar la Sílvia i la Noelia, dues noies emprenedores que han fet una aplicació per a Android que ens permet fer una dieta saludable.


Es van posar en contacte amb nosaltres per tal de presentar-nos el seu projecte i vam veure una molt bona oportunitat perquè algú amb coneixements ens desmentís i ens aportés informació sobre les dietes de tot tipus, ara que estem a l'estiu i els medis ens bombardegen amb milers de miracles que es suposen ens faran perdre kilos sense fer mal a la nostra salut.

Va ser una estona molt interessant i la Sílvia, que és nutricionista de fa anys, ens va deixar molt clar com hauria de ser una bona dieta i que, per perdre pes, no cal sofrir, només canviar una miqueta els nostres hàbits alimentaris i menjar de tot en la seva justa mida.

L'aplicació és gratuïta i també disposen d'una versió de pagament més completa. Igualment us deixem el seu BLOC on trobareu consells i receptes i el seu TWITTER i FACEBOOK.  Podeu trobar totes dues a Google Play.

"Esperem que us sigui molt útil la informació i per a elles dos, molta sort amb el seu projecte!En plena entrevista.  La Montse va ser l'encarregada de fer de tècnica de so.

La Sílvia contestant amablement.  Podem veure una nova cara a l'equip! La Cleme va voler veure com era el nostre taller i va passar una tarda genial.  Tenim nova col·laboradora!

La Noelia es la prova vivent de fer una dieta equilibrada, ens ho va explicar.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial tarda amb vosaltres, continueu així fent aquestes activitats i entrevistes perqué sou un grup molt maco de dones que s'ho passa bé fent radio. Estem en contacte! Una abraçada a totes!