7 de nov. 2013

Equip de noticies i petit reportatge de la recollida d'aliments a la Fundació tallers

El nostre equip de reporters de la Fundació Tallers s'està especialitzant per poder començar a oferir-nos programes amb una amplia gama de continguts.  Per això s'han organitzat en equips per tal de preparar les diferents seccions.

Així, com l'Erik Romero i el Jose Maria ja han anat fent les seves entrevistes com a reporters esportius (al futbol i a escacs), avuí son la Maria, la Laura i la Inma les que ens presenten les seves primeres entrevistes com a equip encarregat de la secció de noticiari.

Primer podrem escoltar una petita entrevista de prova que vam improvisar al mateix taller i tot seguit un reportatge que van gravar air al matí al mateix centre ocupacional que la Fundació Tallers té al nostre poble.

Els nois i noies han estat portant, tota aquesta setmana, aliments per donar al Banc d'aliments i la Laura (una de les nostres reporteres de noticiari), el Jose Maria i l'Estela, amb l'ajut de la seva educadora Tamara, va entrevistar a alguns dels seus companys.

Demà divendres dia 8 de novembre la Fundació Tallers farà entrega de tot el recollit durant la setmana.  Aquestos nois i noies, amb aquest petit reportatge, han volgut recordar-nos a tots que també podem participar fent la nostra donació als supermercats del nostre municipi els propers dies 29 y 30 de novembre.





La Laura, la Yolanda, la Maria i la Inma, part de l'equip de noticies
dels nostres reporters a la Fundació Tallers