27 de nov. 2013

Reporters al carrer!

Ja us vam avançar que, el nostre equip de reporters de la Fundació Tallers de Catalunya, volia apropar-nos molt més a la seva vida quotidiana. 

Aquest grup de nois i noies que, tímidament van començar a parlar davant un micro, amb tota la dificultat que té per a alguns d'ells el fet de parlar i que nosaltres, acostumats a les preses, els escoltem o tinguem la paciència d'esperar que ells terminin d'expressar-se, han agafat l'empenta i la il·lusió necessàries per sortir del taller de premsa i demanar quelcom més dintre de la nostra ràdio. 

Avui us portem l'entrevista que ha preparat el Jose Maria Prado per als seus companys d'escacs i el treball periodístic que la Maria, la Inma, la Rosi i la Laura van fer per tal d'entrevistar a la Marga, caixera d'un dels supermercats del nostre poble que, habitualment, atén a la Maria i als seus companys. 

Ens agradaria que tots tinguéssiu en conte el treball que han posat al darrere aquests nois i noies, d'escriptura, lectura, informàtica i sobretot, de superació personal i d'autoestima. 

Per acabar, agrair al Club d'escacs de Badia del Vallès, al supermercat Spar i a la Marga per haver fet possible aquestes dues entrevistes.





Jose Maria al Club d'escacs

La Laura, la Rosi, la Marga i la Maria.