29 de des. 2020

Ràdio Badia des de casa

Salut i bones festes a tothom des de la redacció de Ràdio Badia.

Ja sabem que en tenim aquest web una mica deixadet, des de tot això del confinament, desconfinament, ara tornem a mig confinar-nos... en fi, és el que toca i ho hem de fer amb la millor disposició possible per sortir-nos bé de tot això.

Per aquest motiu ja sabeu que hem canviat el format dels programes de ràdio. Ara mateix, estem emetent des de casa, potenciant els àudios que envieu i hem de dir que, estem molt i molt contentes del resultat.

És per això que, malgrat que està tot a Facebook penjadet, intentarem anar pujant de mica en mica la vostra feina aquí, al web, perquè quedi perpetuada i es pugui escoltar sempre que es vulgui.

Ara mateix, començarem amb 3 àudios, dels primerets que vam començar a arribar-nos. Tenim l'honor de deixar-vos, perquè en gaudiu aquestes festes, els àudios dels nens i nenes de les escoles de Badia i el primer de les receptes de cuina que heu enviat.

Que tingueu bones festes, sigueu prudents i ens retrobem a les Xarxes molt aviat (no oblideu d'enviar-nos els vostres audios!!).