30 de des. 2021

Ràdio Badia des de casa, resum d'un any atípic

Aquest ha sigut un any atípic en molts aspectes, però hem de dir que hem après molt i adaptar-nos a la nova situació ens ha portat alguns canvis bons, que intentarem mantenir d'ara endavant.

Per començar, si és ben cert que ara mateix no podem tenir activitats presencials, hem sabut aprofitar les Xarxes per consolidar un molt bon grup de persones que participen cada setmana als nostres programes en directe i que mitjançant els Xats, fan que l'estona dels dimecres passi volant.

Volem deixar aquí un gran reconeixement a tota aquesta gent i us convidem a la resta a passar-vos els dimecres a les 17 per Facebook i participar activament. No us penedireu.

Si, és veritat que el bloc ha quedat més com el web on poder contactar amb nosaltres i arribar als arxius més antics. Això és el repte de cara a 2022, reprendre tota aquesta activitat al web escrit.

Per això, si t'agrada la redacció i vols tenir-nos al dia de l'actualitat del municipi, participa amb nosaltres i contacta enviant un e-mail a badiaradio@gmail.com o un WhatsApp al 937291472.

Us deixem a continuació l'enllaç que us permetrà escoltar tots els programes que aquest 2021, tant de Ràdio Badia des de casa com dels Marxosos.

Res més per acomiadar el 2021 i rebre el 2022, només desitjar-vos molta salut, bon humor i ganes de fer coses.

ESCOLTA ELS PROGRAMES DE RÀDIO BADIA DES DE CASA