14 de jul. 2011

NO AL TANCAMENT DE LES URGÈNCIES NOCTURNES

El pasat dimecres 13 de juliol un considerable nombre de veïns del nostre poble es van arreplegar al CAP per tal de deixar clar que Badia no està d'acord amb el tancament de les urgències nocturnes i la reducció de les ambulancies.

Aquest tancament que entrarà en vigor el proper dilluns 18 obligarà als ciutadans de molts pobles de la comarca a haver de desplaçar-se a Ripollet o Sabadell en cas de trobar-se malament des de les 8 de la tarde a les 8 del dematí.

Desprès de llegir un manifest i d'una petita assemblea amb tots els assistents, es va decidir de tornar el dia 18 per tal de provar que no es tanqui el CAP a l'hora prevista i demanar així el nostre dret a una sanitat pública digne.

Els assistents van acabar la protesta amb una manifestació pels carrers de Badia que fa finalitzar a la Plaça Major on es va tornar a convocar a tots i totes a les següents mobilitzacions pels dies 18 i 19 de juliol amb la crida a la participació de molts més badiencs i badienques per tal de que la protesta sigui més efectiva i que la queixa es pugui transformar en una Victòria, novament, del poble de Badia.

Molts dels allà presents recordaven tot lo que va costar aconseguir els serveis que Badia te avui i la llàstima de deixar-los perdre sense lluitar.

Per tots aquells que be per edat o be per haver arribat al poble fa poc no sàpiguen de les lluites veïnals a Badia del Vallès podeu fer una ullada a la web
ARXIU DE LA MEMÒRIA ORAL DE BADIA DEL VALLÈS

concretament a les seccions:
1975-1980 "Els serveis públics i les reivindicacions per aquests" i a "documents gràfics"