2 de nov. 2011

NOU EQUIP DE PERIODISTES DE LA FUNDACIÓN TALLERS

Enguany, Radio Badia ha començat a treballar amb un equip de periodistes molt especial. Ells son un total de 11 nois i noies de la Fundació Tallers que hi te una de les seves seus a la nostra localitat i que es prenen la seva feina de comunicadors molt seriosament.
Per tot el que no la conegui la Fundació Tallers es una entitat sense ànim de lucre que va néixer a l'any 1988. La seva missió es centra en l'atenció a persones amb disminució psíquica. Te seus a Sta. Coloma de Gramanet, Badia del Vallès i a Barcelona. La seva finalitat principal es garantir la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat per tal que millorin la seva qualitat de vida.

La tasca d'aquest reporters tan especials consistirà en portar l'actualitat del seu entorn i del seu centre mitjançant entrevistes i reportatges que prepararan amb antelació fent un treball no tan sols periodístic si-no que, mitjançant aquest mitjà tant atractiu per a ells, practiquen lectura, escriptura, llenguatge i un munt més d'habilitats d'una manera divertida.

Tanmateix el veure'ls treballar i posar tot de la seva part en aquesta nova activitat es tota una lliçó de constància per a tots nosaltres.

Benvinguts a l'equip de Radio Badia.

Podeu escoltar la seva presentació aquí mateix