4 de nov. 2011

La Marató de TV3 a Badia del Vallès


Amb motiu de la celebració de la Marató de Tv3, dedicada aquest any a la investigació científica de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, el proper 17 de desembre, de 10 a 15 hores tindrem festa gran en la nostra localitat.
Volem tornar a demostrar que el poble de Badia és un referent en solidaritat i recaptar fons per a aquesta gran causa.
La Fundació Cívica Oreneta del Vallès, en conveni amb la Fundació La Roda d'Espectacles ha aconseguit la participació de Pep Callau (l'animador de les grans celebracions del Barça)igualment tindrem la presència de les càmeres de Tv3 que retransmetran les imatges durant la Marató el diumenge 18.
Però tot això no serà possible sense la col·laboració de les entitats, ciutadans i ciutadanes de Badia. Amb la mateixa fi de la Marató de Tv3, l'Associació de Vídues i Vidus (que no podrà estar el dia 17) ha sol·licitat l'ús de la Plaça major per al 24 de novembre pel que tenim 2 bones oportunitats aquest any per demostrar novament a tots que som un poble solidari. Si tens alguna idea o activitat per poder animar aquest dia (actuacions, exposicions, venda de dolços...) contacta amb nosaltres en el despatx 7 de la 2ª planta del Centri Cívic lliurant la fitxa que podràs descarregar des de la web http://fundacio.badiadelvalles.org/