25 de gen. 2012

Entrevista a la Maite Serrano, directora de l'IES Federica Montseny

Els reporters de Radio Badia més joves, estudiants dels 2 instituts del nostre poble, entrevisten aquest cop a la Maite Serrano directora del IES Federica Montseny.

Els nois i noies van escollir 2 temes de interès tant per a ells com per a les seves famílies i molts ciutadans de Badia.

Així la Maite va respondre preguntes relacionades amb el projecte "educat 1x1" que fa servir mini ordenadors a les aules cosa que ha suposat una inversió addicional al cost dels materials escolars i que encara està en fase de prova i implantació.

Els nostres reporters van voler anar a un altre tema molt actual al nostre poble i que està donant que pensar i que parlar... el possible trasllat o no de l'IES Federica Montseny a unes altres instal·lacions municipals.

Doncs ja sabeu, si en voleu assabentar-vos de com va respondre la Maite no dubteu en escoltar-lo directament al següent reproductor



O mirar el vídeo que els nois i noies van realitzar de l'entrevista.



I si entreu directament a la web de la nostra ràdio http://radio.badiadelvalles.org podreu trobar això i molt més a l'apartat "La veu de l'estudiant".