16 de gen. 2012

Novetats a Radio Badia

Desprès d'aquestes festes on tot-hom anem una mica atabalats, a Radio Badia ens hem posat a treballar per continuar oferint-vos continguts del mon cultural i del dia a dia del nostre poble.

Tornem amb els 2 grups de reporters que enguany estan fent tallers de Radio amb nosaltres, els nois i noies dels IES del Badia i el grup de periodisme de la Fundació Tallers.

Els primers han entrevistat a en Lluis Yuste, que a part de ser el president de la Penya Blaugrana de Badia del Vallès es "el Doctor Sapastre", un pallasso que treballa a hospitals amb nens i nenes malalts i on els nois van poder veure que hi ha professions molt interessants i que es surten una mica de lo que estem acostumats a veure podent fer de la teva vida laboral una manera també de dedicació als demés.


D'altre banda, a la Fundació Tallers van estar treballant la Igualtat de Gènere i els seus nois i noies ens van deixar enregistrat lo que van entendre de tot plegat i com a la seva vida quotidiana es viu aquest fet.


Esperem que tot això sigui del vostre interès. Des d'aquí continuem treballant per poder, de mica en mica, fer de Radio Badia un lloc de trobada per a tot-hom i poder ampliar els grups de reporters diferents àmbits de la nostra vida social (gent gran, infants, associacions...).

Si estàs interessat en el projecte de manera personal o pertanyes a algun tipus d'entitat cultural i vols mes informació no dubtis en contactar-nos.