13 de gen. 2013

ENTREVISTA A JOSEP MARIA ROMERO I BLANCH. "VIGILANTE DE SEGURIDAD"

 Este nuevo espacio de entrevistas pretende dar a conocer y difundir diferentes oficios y trabajos bajo el punto de vista de servicio a todos los ciudadanos, con profesionales que aportaran desde el punto de vista vocacional, veraz y actual las profesiones de siempre y otras nuevas. Una visión diferente mas cercana a la realidad para reconocer contrastar y valorar la riqueza, vicisitudes y pasado presente y futuro de de cada una de ellas.

 

Empezamos este espacio con una entrevista realizada por el Equipo de Radio Badia a Josep Mº Romero i Blanch ,de profesión "Vigilante", a quien agradecemos su visita y colaboración.

 

 

ENTREVISTEM A JOSEP MARIA ROMERO I BLANCH. "VIGILANT DE SEGURETAT" 


Aquest nou espai d'entrevistes pretén donar a conèixer i difondre diferents oficis i treballs des del punt de vista de servei a tots els ciutadans, amb professionals que aportan el punt de vista vocacional, veraç i actual de les professions de sempre i altres noves  Una visió diferent més propera a la realitat per reconèixer contrastar i valorar la riquesa, vicissituds i passat present i futur de de cadascuna d'elles.


Comencem aquest espai amb una entrevista realitzada per l'Equip de Ràdio Badia a Josep M. Romero i Blanch, de professió "Vigilant", a qui agraïm la seva visita i col · laboració.