10 de gen. 2013

VISITA DE ALUMNOS DEL COLEGIO DE BADIA DEL VALLES " LA SARDANA " AL CENTRO DE DIA. VISITA D'ALUMNES DEL COL · LEGI DE BADIA DEL VALLES "LA SARDANA" AL CENTRE DE DIA


 

Dimecres passat 9 de gener els alummnes del Col · legi  La Sardana van visitar el Centre de Dia de la nostra ciutat. El Cor d'alumnes van cantar una sèrie de cançons emocionant i sorprenent gratament a tots els avis i assistents, per posteriorment rebre una xerrada sobre el funcionament del centre i malalties que solen afectar a la gent gran, com l' alzheimer. Ràdio Badia va assistir dins de les nostres col · laboracions socials per cobrir i deixar constància d'aquest bell acte de col · laboració entre entitats de Badia del Vallès i especialment entre els nens i els avis del centre. Activitats de interrelació generacionals riques en experiències i aprenentatge de tots els assistents que van quedar gratament sorpresos i participatius.

 

  

 

El miércoles pasado 9 de enero los alummnos del Colegio La Sardana visitaron el Centro de Dia de nuestra ciudad. El Coro de alumnos cantó una serie de canciones emocionando  gratamente a todos los abuelos y asistentes, para posteriormente recibir una charla sobre el funcionamiento del centro y enfermedades que suelen afectar a los mayores, como al alzheimer. Radio Badia asistio dentro de nuestras colaboraciones sociales para cubrir y dejar constancia de este bello acto de colaboracion entre entidades de Badia del Valles y especialmente entre los niños y abuelos del centro. Actividades de interrelacion generacionales ricas en experiencias y aprendizaje de todos los asistentes que quedaron gratamente sorprendidos y participativos.