3 d’abr. 2013

Albert Segarra entrevistat per Jose Maria Prado

Bon dia a tot-hom!

Avui presentem la primera entrevista d'un dels nois de l'equip de la Fundació Tallers fora del seu grup de premsa.

En Jose Maria ens va demanar poder entrevistar al seu monitor d'escacs del Club d'Escacs Badia i es va preparar tot solet l'entrevista, va quedar amb l'Albert i amb nosaltres i fa un parell de dimecres que vam poder enregistrar-la.  Eren presents, a més, els seus companys i els pares d'aquests així que es va atrevir a fer un parell de preguntes als nanos també.

Per a nosaltres es molt important haver aconseguit aquest nivell d'implicació i independència d'en Jose i dels altres periodistes que fan tallers amb nosaltres perquè ens demostra que anem pel bon camí amb la nostra emissora.

Us deixem aquí a l'Albert i al Jose i us convidem a veure l'article que ens han publicat al bloc de la Fundació la Roda (PER VEURE L'ARTICLE CLICK AQUÍ) i avancem que en breu, podreu gaudir de l'entrevista de l'Erik a la seva cosina que es jugadora de rugbi.

Igualment volem informar-vos que la propera setmana encetem un taller de ràdio obert a tot-hom dins del Punt Òmnia Badia on podreu participar amb nosaltres, aprendre l'us de les xarxes socials, programes d'edició de só i vídeo i fer una bona colla.

Us esperem!!

En Jose i l'Albert enregistrant l'entrevista.