5 d’abr. 2013

Petit receptari de cuina


Avui portem un enllaç molt especial, no es una entrevista però creiem que es interessant i divertit i volem donar a conèixer l'esforç de 8 persones que han estat tot un trimestre per fer-ho.

Als tallers del Punt Òmnia de Badia de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès es va crear un espai per a aprendre a fer us del processador de text mitjançant la confecció de fitxes de receptes de cuina.  Les 8 persones que van assistir van fer us del Libreoffice i han après a estructurar pàgines, escriure, corregir, canviar el format del text, de les lletres, cercar a Internet, copiar, enganxar... un munt de coses!

El resultat han sigut fitxes amb receptes que han quedat tan be i ells han posat tant d'interès que s'ha fet un recull en pdf i us ho presentem aquí.


Si voleu fer coses com aquesta i d'altres igualment interessants per agafar pràctica amb els ordinadors o, si no saps, per aprendre, no dubtis en passar pel Punt Òmnia al Casal Cívic de Badia i informa't! Igualment t'esperem allà per fer Ràdio. Ja estàs trigant a venir!