12 d’abr. 2013

DESLIMITA'M

Hola a tot-hom!

Des de Ràdio Badia us volem proposar una altre proposta per a aquest cap de setmana.  Es tracta d'una trobada de teatre social que, de la ma de la Fundació la Roda i ImpactaT Intervencions Teatrals, reunirà a un munt de joves actors que ens delectaran amb les seves obres teatrals.

I, si encara no esteu gaire convençuts d'anar-hi, pot-ser saber que Badia del Vallès estarà representada pel grup de teatre social del IES Badia us animarà.

Us deixem aquí sota la nota de premsa i el cartell de l'esdeveniment i donem molts ànims i suport a les nostres actrius i actors.


"La Fundació La Roda i ImpactaT Intervencions Teatrals, amb la col·laboració de la Societat General i d’Autors i Editors (SGAE) i la Fundació Autor...
 presenten la VI Trobada de Teatre Social per a Joves
”DESLIMITA'M” 
que tindrà lloc el dissabte 20 d'abril al teatre BARTS de Barcelona (antic Artèria). Una trobada que reunirà al voltant de 90 joves participants, d’entre 12 i 18 anys, d'arreu de Catalunya i oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador i no violent del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà per a la reflexió i la transformació socials. Totes les temàtiques de les peces giren al voltant dels conflictes i les situacions socials que afecten i preocupen, en el dia a dia, aquests joves, i que han creat mitjançant les tècniques del teatre social i del teatre de l’oprimit. Desenvolupar la consciència crítica suposa aprendre a posar límits, a posar-se’ls, i a descobrir quan i com saltar-se’ls. 
 Horari: Dissabtes 20 d'abril de 10 a 14,30h 
 Entrada gratuïta 
 Més informació a: http://www.fundaciolaroda.cat "


1 comentari:

Fundació La Roda ha dit...

Gràcies amics de Badia!!!

Us esperem dissabte per compartir una molt bona estona.

Salut!

Fundació La Roda.