19 de juny 2013

Tertulies a Ràdio Badia... Neteja i estat dels carrers del nostre poble.


Com ja vam avançar fa un temps volem encetar tertúlies sobre temes d'actualitat social i cultural del nostre poble i, malgrat que no es puguin emetre en directe, si que volíem escoltar que pensa la gent de Badia i poder incorporar-ho als nostres programes.

Hem decidit fer-ho mitjançant les xarxes socials i sortint directament al carrer a preguntar.

El tema escollit per començar va ser la neteja i l'estat dels carrers, relacionat també amb l'incivisme (caques dels nostres gossos, brutícia als jardins, estat de les voreres, rates i coloms...).

Durant 3 setmanes es va poder opinar a Facebook i les nostres reporteres van sortir una tarde a preguntar sobre el tema.  Es va intentar convidar a algú relacionat amb el tema però no vam tenir resposta  amb els nostres intents així que, aquest primer programa contarà amb les vostres opinions a la xarxa i al carrer i la de les nostres reporteres.

Només s'han omès aquells missatges que no estaven relacionades ben be amb el tema en qüestió però podeu consulta tot al grup Somos de Badia del Vallès.

Demanar perdó ja que moltes de les entrevistes del carrer no s'han pogut emetre per causa del vent que feia aquell dia i que, malauradament, va omplir de soroll el nostre micro impossibilitant escoltar res.  Igualment, amb alguna de les que si hem afegit a la tertúlia notareu soroll de fons pel mateix motiu però hem volgut oferir el document ja que s'entén prou be.

Heu d'entendre que les opinions son lliures i personals i que tothom que ha volgut ha pogut dir la seva.  Qualsevol parer contrari al vostre pensament es respectable i no ens fem responsables de lo que, a títol personal, han dit els nostres veïns.  Ens hem limitat a oferir lo que heu opinat aquells que heu volgut fer-ho.

Igualment perdoneu les errades de so, estructura, format... penseu que es el primer cop que fem un programa d'aquest tipus. De mica en mica anirem donant forma i esperem ser un lloc on tots els que vivim a Badia puguem dir la nostra.





Algú, no sabem si nens o adults, han passat a l'acció i han omplert aquesta placeta del carrer Santander amb cartells de CACAS NO.  Una bona iniciativa popular que posa de manifest un problema que encara no ha trobat solució i que per a la majoria dels que heu participat amb la nostra tertúlia te un nom INCIVISME.  No son els gossos, son els amos.

El proper tema que voldríem tractar es LA FESTA MAJOR, que opineu? com ha estat aquest any? canviaríeu alguna cosa? que us ha agradat més?... animeu-vos a participar i si algú vol assistir a la gravació d'aquesta propera tertúlia estarem encantats.  Nomes cal que us poseu en contacte amb nosaltres al mail badiaradio@gmail.com o enviant-nos un missatge al nostre facebook.