13 de juny 2013

Agenda cultural especial Festa Major 2013

Ja tenim aquí la Festa Major! i com no podia ser d'altra manera, la nostra agenda cultural d'aquesta setmana gira al voltant de la mateixa que ve plena d'activitats que començaran demà divendres i es perllongaran fins diumenge ben entrada la nit.

A continuació us deixem la falca que han fet les nostres reporteres, no estan totes les activitats ja que tothom te a casa o pot aconseguir molt fàcilment el programa, però hem volgut promocionar aquelles que ens han fet arribar d'una manera o d'altre una invitació o un esdeveniment a facebook.


Us deixem també una petita entrevista que hem fet a peu de carrer al grup de teatre Flash on ens expliquen i ens donen detalls de l'obra de teatre que ens oferiran aquest dies, els beneficis de la qual aniran destinats a la Associació contra el càncer de Badia del Vallès.


Una altre informació que ens ha arribat a última hora i que pensem es molt important de difondre us la deixarem per escrit.

Enguany es celebra la IV edició del Badia Street Festival.  Aquest any es col·labora amb la campanya del Banc d'aliments de Barcelona "LA FAM NO FA VACANCES".  Aquest dissabte 15 podeu fer les vostres aportacions (oli, llegums, arròs, pasta, llet, farina, sucre...) a la Plaça Major, al Mercadona o a la presentació del Badia Street Festival al Casal de Joves de 19 a 03 h.  El proper dia 29 de juny, al mateix concert del Badia Street i de 10 a 14 hores als supermercats del poble (DIA, Spart i Mercadona). 


Per a més informació us deixem AQUÍ l'enllaç al Facebook d'aquest festival i pengem 2 dels vídeos promocionals que s'han fet per promoure aquesta bona idea.