30 d’oct. 2013

CEIP La Muñeira visita Ràdio Badia per gravar els programes del seu taller de ràdio

Aquest nou curs, el CEIP La Muñeira es va posar en contacte amb nosaltres per tal de col·laborar en l'assessorament d'un taller de ràdio que, enguany, encetaven a aquesta escola del nostre poble.   Amb el nom de Ràdio Muñeira i, de caràcter rotatiu per tal d'arribar a tots els alumnes de 5è i 6è, vol apropar als nanos, mitjançant aquest medi, una manera divertida de practicar la nostra llengua.

Desprès d'una reunió i uns quants mails, un cop facilitats uns poquets materials, idees i recursos per part nostre, en Quim i la Conchi (profesor i directora de l'escola) es van posar mans a l'obra!

Han fet una molt bona feina amb el primer grup de nens que, ahir dia 29 d'octubre, es van apropar a Ràdio Badia per tal de gravar el seu primer programa que ara us oferim i esperem que sigui del vostre gust.

Molt bona feina petits reporters de La Muñeira i fins a la propera!!


Us presentem a l'equip de reporters del CEIP La Muñeira

En plena gravació!

Aprofitem per presentar-vos les nostres pàgines temàtiques on podreu trobar, reunits per temes, aquells programes de ràdio realitzats per col·lectius específics o amb una temàtica determinada (infants, joves, teatre...) i que conten amb bloc propi dintre de la nostra plataforma de Ràdio.

D'aquesta manera volem facilitar als oients una forma ràpida de consultar, sempre que vulguin, els seus programes favorits  i aportem una nova eina als nostres col·laboradors per tal de poder, ells mateixos, anar omplint-los de continguts relacionats amb els seus interessos.

Per tal d'accedir a aquests espais només heu d'anar a dalt de tot del nostre bloc i clicar a la "pestanyeta" corresponent.

Encara estem ampliant les seccions però trobareu aquest article i d'altres fets per joves de les nostres escoles a l'apartat "escoles news".


Si esteu interessats a participar en alguna secció podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'e-mail badiaradio@gmail.com o a facebook en Som RàdioBadia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha quedat molt bé el programa.