16 d’oct. 2013

Retornen els nostres reporters de la Fundació Tallers!

Aquest serà el tercer curs que l'equip de reporters de la Fundació Tallers està amb Ràdio Badia fent un taller de premsa i comunicació.  D'aquell setembre del 2011 a avui podem afirmar, amb molt d'orgull, que aquest grup de nois i noies s'han crescut moltíssim com a periodistes i com persones autònomes.

Malgrat que ens agradaria poder passar molt més temps amb ells fent ràdio, en aquests 3 cursos ens han apropat la seva manera de veure Badia i el seu entorn i han sabut transmetre les inquietuds que porten a dins amb la seva manera desenfadada i sincera de fer entrevistes.

Avui dia, tenim a l'Erik que podem considerar el nostre reporter esportiu, corresponsal al camp municipal Sergio Busquets i que es preocupa ell solet d'avisar quan vol anar a gravar, i a en Josep Maria, que juga a escacs i que vol retransmetre a tothom el que fan ell i els seus companys a aquest club que tenim al nostre poble.  Hi també està la Maria que pròximament entrevistarà a la gent de les botigues on va a comprar, o en Xavi que cada setmana fa balls de saló i ens aproparà aquest món a tots nosaltres...

Per començar i que podeu fer memòria de qui són, la seva primera gravació d'aquest nou curs que ara encetem és una presentació on ens diuen el seu nom i que els hi agrada.  En aquesta ocasió la Nerea Pozo va ser l'encarregada del so.

En Manuel acomiadant el programa.  En primer terme i d'esquena, la Nerea Pozo
controlant la gravació i al front podem veure a la Maria i la Laura.