2 d’oct. 2013

Tornem a la feina amb moltes ganes i uns anuncis culturals!

Hola a tothom!

Ja hi som de nou, els tallers de ràdio han començat i tornem amb les piles carregades i moltes ganes de poder transmetre les inquietuds dels nostres col·laboradors, les associacions, entitats i badiencs i badienques que s'apropen a nosaltres mitjançant els e-mails, facebook o personalment.

Aquest curs encetem un taller amb joves de 10 a 12 anys, ja estan gravant el seu primer programa i la propera setmana podreu gaudir de la seva feina, tota la seva imaginació i les ganes de pasar-ho d'allò més bé fent una activitat diferent i divertida.  Tornen les nostres col·laboradores amb les seves propostes culturals, els programes de cuina, de poesia... els companys i companyes de la Fundació Tallers que ens apropen la vida des d'uns altres ulls, sense prejudicis i plens de idees... Hi ha més sorpreses que anirem compartint amb vosaltres al llarg d'aquest trimestre però, per començar, us deixem amb un missatge de benvinguda de les vacances i un parell de propostes culturals que han preparat, per començar, el nostre equip del taller de ràdio del Punt Òmnia de Badia de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès.

I ja sabeu, suggeriments, activitats per anunciar, dubtes o per participar amb nosaltres... badiaradio@gmail.com o al nostre Facebook "Som Radiobadia".


 

Cartell de les VII Jornades de la Gent Gran que les nostres col·laboradores us han comentat.