3 d’oct. 2013

Vols participar en un càsting per a una peli?

Ahir a la tarda ens van visitar l'Aleix i l'Hug que formen part de Massa D'Or produccions, una productora cinematogràfica catalana.  Ens van demanar si podíem anunciar per la nostra ràdio un càsting que estan fent per a una pel·lícula que preparen i si, a més, podrien enregistrar el moment en vídeo.

Malgrat no haver pogut preparar amb temps aquesta activitat, vam accedir a difondre aquest càsting (qui sap si els protagonistes poden sortir del nostre poble!).

Va ser una experiència molt enriquidora per a nosaltres i per a totes les participants del taller de ràdio de Ràdio Badia.

Des d'aquí, agraïm a l'Aleix i l'Hug  haver compartit la tarde amb nosaltres i  vosaltres ja sabeu, a participar! pot-ser tenim uns grans actors al poble i encara estan per descobrir!Si vols participar al càsting de la pel·lícula L'Endemà, més informació AQUÍ

L'equip preparant-se per la gravació.  A sota, el moment de la veritat... acció!


D'esquerra a dreta... a dalt l'Hug i l'Aleix de Massa d'Or produccions acompanyats de les nostres col·laboradores la Carmen Montero, l'Ana, la Conchi, la Mercedes, la Montserrat, la Carmen Gamero, la Conxita, La Reme i la Manoli.