13 de juny 2013

Entrevista dels reporters de la Fundació Tallers a Eva Menor i Montserrat Carbonell

El passat 23 de maig Ràdio Badia va entrevistar a L'Alcaldessa Eva Menor i a la regidora de Benestar social, Gent Gran i dependència, Igualtat i Salut i hàbits saludables la Montse Carbonell.

L'equip de reporters de Ràdio Badia de la Fundació Tallers va ser l'encarregat de portar-nos aquest document gràfic i sonor.  Amb un munt de preguntes que van treballar amb les seves educadores dintre del taller de ràdio i premsa van fer l'entrevista de manera molt professional i tots i totes vam gaudir d'una estona molt agradable i distesa.

A l'equip de redacció en Francisco va donar els últims tocs als fulls de preguntes, la Inma Pérez va fer d'ajudant de tècnic de so i la Maria Putelles va encarregar-se de les fotos.  En Xavi, el manuel, l'Esther, la Cristell, la Yolanda, l'Estela, la Laura, la Teresa, el Jose Maria i la Nerea van ser uns magnífics reporters i la Rosi va portar molt be el càrrec d'ajudant de direcció.

Volem donar les gracies a l'Eva i la Montse per la rebuda que ens van fer i per avenir-se a contestar a totes les nostres preguntes.  

Us deixem amb l'entrevista.  Esperem que sigui del vostre gust!




Foto de grup tot just abans de sortir

Preparant l'equip abans de gravar

La Montserrat Carbonell al costat de l'Estela i en Xavi

La Inma provant el so amb l'ordinador, al fons, d'esquerra a dreta la Laura, la Teresa, en Francisco i l'Esther

D'esquena la Nerea, la Yolanda i la Cristell.  De front el Josep Maria, l'Eva Menor, la Laura, la Teresa i en Francisco



D'esquerra a dreta l'Eva Menor, en Francisco, l'Estela, la Montserrat Carbonell, en Xavi, en Manuel, la Inma, la Nerea, la Yolanda i la Cristell.





Tot l'equip amb l'Eva Menor i la Montserrat Carbonell tot just terminar l'entrevista.